Thursday, April 21, 2011

ma' new bff . ily mays

saya dapat kawan baru tau :) BFF gituh :) dye duk kt australia , tp jiwa malaysia . ehhe , xde lah . mummy dye org malaysia ..  dye baik sgt2 ngan marr , n dye kate dye trust marr :) ♥♥

tengok muke dye ,  china face rite ?? awesome ♥♥
tk silap mar , mummy dye org ganu. dye sama baye dgn mar , 16y/o .. :D n dye kate dye rendu malaysia :)
n then dye ajak mar pergi aust :) mays , kalo mays nk belanje mar bole lah :) heheh ..
kalao ade rezeki , nanti mar smpai sne oke .? :)

NAK TAHU TAK KNPE MAR NK BERKAWAN DGN MAYS  ..


  1.  walaupon xpenah jmpe kn , tp mays baik. mays msty hormat org kn? :D hee
  2. mays comel doe :) muka china :) 
  3. you seorang yg baik hati :)
  4. mays trust mar kn ? tyvm ♥♥
  5. tgk lah names kte , nak dekat same kn ? heheh :)






masy ajak mar g ais skating kt sane kn ? haha~ plis lah . jgn nk jeles kn sy :) msty duk sane best kn . oweys cold :p
huhayy ~! 

thx ye mays :) mays mmg baik ngan mar selame ni :) ily ♥♥♥

*sori sbb curi photo's awak :D

kem PEMBIMBING RAKAN SEBAYA (prs)

assalamualaikum :DD mar baru je smpai rumah ni. baru blik dri kem lah katakan :)
seronok tau :) hahah~

mar dapat kumpulan dgn :::

BEPAA :)
DOLL :)
K.AZWA :) 
NAZA :) 
FATIN SOFEA♥♥
USNA :)
HANISAH :)
AINI :)
HAZMI :)
HILMI :) 
AISHAH YUNUS :)
dannnn
MARRR :) 

HEE , best tau kumpulan ngan dorg ni . semue oke2 lah :) 
kt kem ni , mar rapat dgn fatin sofea auw ..
that's y lah name dye ade double♥

kenapa dekat names faten sofea ade ♥♥ ??

  1. sebab sblom g kem lagi dh ajak dye satu group n tdo same2 *together2 lah kn ..
  2. mar tdo dengan dye sepanjang kem 
  3. satu group dgn dye
  4. sbb mar mmg ske kawan ngan dye .*Sepanjang kem n di sekolah  pon
  5. kalau dye naik ke surau tuk ambil cawan(mkn tyme) dye akan amek tuk mar skali . *baik tol ??
  6. kteorg ke tandas sesame .. 
  7. bile dye nak mandi pagi , msty dye ajak g sekali * sayang latuh :)huhayy 
  8. dye derma kan mar ubat gigi ^^
  9. dye dapat epal auw , then dye pass epal tuh kt marr :) *act , aku malu kau tahu tak . haha
  10. kalau duk satu group kn, kalo mar jauh dri dye msty dye panggil mar soh duk sblh dye :p
oke cukup ^^ ♥♥ 

malam kebudayaan group mar buat dikir :) naza nyanyi , hahahha . lucu bhai .. doll pulak joget . perghh , mmg susah aku nk ekot rentak kau .. HUHAA, tp seronok auw , bepaa pon turut bejoget . satu group joget lah ^^

pitcha sekejap yehh
time lah cm ngekk ==' kne simbah ngan air longkang . ish~!

abis catwalk :D

tengah catwalk , hahah . kelaka lah ..

mcm2 doe

baru balik dri terjun kt lumpurr , perghhh

 busuk2 . haha
 malam kebudayaan :D tengah nyanyi lagu kimia .. 
otw nk ke belakang skola :D menyempat lagi .. 

team saya :D otw nk ke blakang skola gak .. aishh ,, candid lah sgt kan . adui ..



  • aduh penaddddddddddddddddddddd :(
marr malas nk cite pasal org lain ,, citer sal group sndri pon cukup lah , ahha ..

tyme main lumpur kn , perghhhhh~ terok woo mar kena .. fatin sofea♥♥ kene sikit jeh , mane ahcii mcm ni :) marr da mcm momia lumpur tahu tak . haha , yg kelaka nye , mar ade gaye woo nk terjun lumpurr . keh3.. iloikee. huhu ..
  • haa , ni lg best , obh yg sedih :)
malam ni mmg aku nangesh kaw2 lah ..first2 kne solat taubat aw, tyme ni laa aku mintak maaf kt dorg2. huhayy~! nangesh bhai :'( lepastu g dewan , ade vdeo .. cerite lak pasai mak . mmg tersentuh jiwe lah kalo pasal mama :( anak mane yg tak tersentuh tol ? = =' huhu ..lepastu , tak cukup lagi ,, kene tulis surat untuk mama .. kte cerite lah pasal ape kn . hukk :( marr mitak maaf kt mama :') hee.. kt sini jugak mar menangesh mcm ape, yelah , surat tuh mmbawa mkne tau *cehh .hehe ..
sedih2 ,, 
oke , stop cerita sedh :DD
  •  hari last di kem * penutup 
ade acara pertukaran hadiah * kawan rahsia ..kawan rhsie mar , ARNODD. AREBOB lak kwn rhsie dye mar . heheh , tyme ni lah best tau .
mar tgk lah arnod bg adiah kt yana , dye bg yg kecik , pergh dalam hati gembire auw dpata adiah yg beass * tp isi dye ? ya allah :)

  1. oke , tyme for arebob bg aku adiah , huhaa. pnye besaq aku bg dye adiah , dye bg aku kecik je ohh :p oke xkesahh ..
  2. aku pulak nk bg adiah kt arnod . yeayyeehh ! arnod bg aku adiah besau doe :)
adiah yang aku bg yeh ??


aku bg kt arebob :: SPONGE MANDI. lawa sponge tuh : haha . n ade gule2 sikit ..
aku bg kt ARNOD lak : mark n ade gule2 sedikit :) 

haa ,, dorg pulak bg adiah kt aku ..

arebob bg  PEN WANE IJAU , huhayy ..
arnod lak bg aku  HANGER . pergh :D dh la kotak  DOMINO'S asal xbg skali ngan domino's . yg best dpt hanger woo . hahah ..
 thx yeh sbb bg adiah 
*arnod : aku xmo bg hanger tu kt mak aku , aku nk simpan . huahahha :p


oke lah m stop :D byebye . 
assalamualaikum ♥♥♥

Wednesday, April 20, 2011

baca dan fahami ^^

awakk awakk dn awakkk

jgn tinggalkan org yg kita syg kerana org yg kte suke ,,      
sbb org yg kte suke akan tgglkan kite kerana org yg dye sayang


HEHEHHE

Thursday, April 7, 2011

banyak bersabar ye ..

ALIAS ^^,
act, aku rase kesian kt kau doe . kau kehilangan org yg tersayang kn?? :')
oke, kau rileks je ehh. aku tahu kau msty tengah sedih kn?? 
kau jgn lah sedih2 sgt , kau kn kuat? haha~ *kau sndiri yg ckp kn
kalo aku bkk pro5 kau , aku tgok kau update sal die je .. huh! sedih je aku tgk kau :')
hmm~ pastu kn , kau bnyk menggunakan hmm. aku tnye je ,mesty kau jawab hmm .. :')
kau ckp kau nk melupakan die kn?? hmm~ kaucube yeh ? :)



* al-fatihah tuk k.alia :')

*alias :: kau kene kuat kn semangat ye :') k laaa, sbgai cousin kn, aku xmo lah tgk sepupu2 aku sedih ye..
            sian lah kt family kau kalo tengok kau sedih .. dah takdir dye nk g cepad kn ,, :') hmm~~ 
kau sabar ye :DDD 

Sunday, April 3, 2011

anugerah bintang paling popular jatuh KEPADAAA

jeng jeng jeng .........

 shaheizy sam ♥♥♥ hahah ,, akhirnya . iloikee ..
huhu , adnan menangg :D yeayyy ...
  ensemboyy , chaiyaaa laaa :DD


 yoo ...

pastu ade abi hurairah dan usaop n the wilcha :D 

*gempak doe